next event
search
Metamoris 4: Countdown video Chael Sonnen vs Andre Galvao Bron foto:

Metamoris 4: Countdown video Chael Sonnen vs Andre Galvao

Jul 15, 2014 De mensen achter Metamoris weten wel hoe ze een goede promotionele video moeten maken, dat bewijzen ze met deze countdown video voor Chael Sonnen vs Andre Galvao. Chael Sonnen: "Toen ik naar de universiteit ging en begon met worstelen kreeg ik te maken met een hoofdtrainer, een man genaamd Mark Schultz. Mark Schultz is een drievoudig wereldkampioen en hij won een Olympisch gouden medaille, bovendien heeft hij een straat partij tegen Rickson Gracie gevochten die hij overigens verloor. Hij vertelde me dat er niets beter was dan het worstelen met uitzondering van jiu-jitsu."
Metamoris 4 vind plaats op 9 augustus 2014, in Los Angeles, Californië, en de main event is een grappling partij tussen voormalig mixed martial arts (MMA) vechter Chael Sonnen en Andre Galvao.

Bekijk hieronder de officiële countdown video.  In deze video toont de "American Gangster" zijn gevoelige kant en vertelt over zijn liefde voor entertainment, zijn geboortestad en zijn vrouw. Ook volgen we Galvao als hij zich voorbereidt op de voormalige UFC middengewicht vechter, zien we een geïmproviseerde grappling partij tegen wereldkampioen JT.

Tijdens Metamoris 4 zien we verder de huidige UFC zwaargewicht en Braziliaans jiu-jitsu black belt Josh Barnett,  hij neemt het op tegen tweevoudig Abu Dhabi Combat Club (ADCC) kampioen en voormalig UFC vechter Dean Lister.



REACTIES