next event
search
Knieblessure Gustafsson; Cormier vervangt hem tegen JonesBron foto:

Knieblessure Gustafsson; Cormier vervangt hem tegen Jones

Jul 24, 2014 Alexander Gustafsson moet helaas afzeggen voor zijn rematch tegen Jon Jones tijdens UFC 178 in september. De reden hiervoor is een knieblessure die hij opliep tijdens een training. Daniel Cormier, de ongeslagen contenter, zal de'The Mauler' vervangen.
Het opzetten van de oorspronkelijke rematch tussen Jones en Gustafsson heeft lang op zich laten wachten. Dit omdat Gustafsson eerst nog van Jimi Manuwa moest winnen. En Bones zat te wachten op een nieuw contract dat voldoet aan zijn eisen. Helaas zit een ongelukje in een klein hoekje. Gustafsson krijgt wel weer een nieuwe kans zodra hij hersteld is.

Vorig jaar vochten deze twee vechters in een close titelgevecht. Jones kreeg toen de meeste punten van de jury. In de ogen van veel fans onterecht. Wat hierna volgde was een langere periode van semi-trashtalking, tweets en stoere mannen praat (met name Jones). Maar goed.. Helaas zullen we nu moeten wachten op het herstel.

Ik ben erg benieuwd hoe Daniel Cormier zich weet te houden in het aankomende gevecht. Beide zullen vol aan de bak moeten.

Wat denk jij? Wie gaat dit winnen?

Discussieer mee op het forum >>



REACTIES