next event
search
Melvin Manhoef en Paul Daley tekenen contract bij BellatorBron foto:

Melvin Manhoef en Paul Daley tekenen contract bij Bellator

Jul 22, 2014 Scott Coker, de nieuwe CEO van Bellator maakte bekend dat hij twee nieuwe vechters onder contract van Bellator heeft geplaatst. Het gaat hier om Melvin Manhoef en Paul Daley. Niet bepaald de meest saaie vechters uit het MMA en Kickbokslandschap. Ik denk dat Scott Coker hiermee een goede move gemaakt heeft.
Bellator zal minder gaan inzetten op toernooien en juist meer op de zgn. superfights. Dit is tevens een van de grootste koerswijzigingen nadat Coker aantrad als de nieuwe CEO. Zijn tweede aanzet betrof het aantrekken van eerder genoemde Manhoef en Daley.

Manhoef wil zelf al langere tijd heel graag in de UFC terecht komen. Daar maakt No Mercy Manhoef geen geheimen van. Hij werd al vaker samen gezien met Dana White en stond in de hoek bij Machida toen deze moest vechten tegen Henderson. Helaas verloor Manhoef nog van Larson en Khalidov. Dus dat zal niet positief meewerken.

Na het verlies besloot Manhoef om op welterweight gewicht te gaan knokken. Het gevolg hiervan was dat hij weer tegenover Cyborg kwam te staan. Dit wist hij overtuigend te winnen in de eerste ronde (46 sec). Ook kwam Manhoef nog in actie tijdens het Glory 17 event. Helaas verloor hij daar in de eerste ronde van Filip Verlinden (decision).

Paul Daley vocht al eerder voor Bellator, maar moest wegens diverse akkefietjes zijn contract laten ontbinden. Inmiddels is hij dus weer up and running. Hij hoopt binnen 1 a 2 overwinningen direct voor de titel te mogen gaan.

Veel succes in Bellator Melvin en Paul!



REACTIES