next event
search
Dana White: ‘Conor McGregor groter dan Brock Lesnar en Georges St-Pierre’Bron foto:

Dana White: ‘Conor McGregor groter dan Brock Lesnar en Georges St-Pierre’

Sep 30, 2014 Dana White maakt er geen geheim van, ‘Conor McGregor is the real deal – he is legit’. Dat zei White tijdens een interview tegen Ariel Helwani. “Hij is een kracht zoals ik niet eerder heb gezien. Hij is groter dan Brock Lesnar toen hij hier was. Groter dan iedere vechter die we hier ooit hebben gehad. Ja, ook groter dan Georges St-Pierre. Ik heb nog nooit zoiets gezien.
“In andere sporten geldt hetzelfde,” zei White tegen Megan Olici. “Zoiets zie je niet. Je ziet niet iemand aanstormen en zo een geweldige impact hebben terwijl hij nog niet eens in de top 10 was geranked.”
 
White gaf toe dat hij voor het gevecht nog dacht dat McGregor een te grote mond had door winst in de eerste ronde te voorspellen. “Dustin Poirier is geweldig en een van de beste vechters in de wereld. Ik zei het voor het gevecht nog “Waarom zegt Conor McGregor dat hij de nummer 5 van de wereld in de eerste ronde verslaat?” Hoogmoed komt voor de val.” Wat we vanavond zagen was dat Conor McGregor echt is, serieus en ‘holy shit. Wow!”





REACTIES