next event
search
Mayweather met pensioen in 2014; ontkent onderhandelingen PacquiaoBron foto:

Mayweather met pensioen in 2014; ontkent onderhandelingen Pacquiao

Sep 13, 2014 Floyd Mayweather bevestigt zijn plan om in september 2015 te stoppen met boksen en ontkent dat er onderhandelingen plaatsvinden over een gevecht met Pacquiao. Na de rematch met Marcos Maidana vanavond, heeft Floyd nog 2 partijen op zijn contract. Deze partijen zullen plaatsvinden in mei en september volgend jaar en daarmee wil de bokser zijn carriere afsluiten. Hierna zal hij zich gaan richten op zijn carriere als promotor. “Ik heb nog twee partijen (na vanavond) en na deze partijen wil ik verder werken aan Mayweather Promotions” zei Mayweather.
CEO van Mayweather Promotions, Leonard Ellerbe, kijkt uit naar het moment waarop Floyd stopt met boksen. “Ik ben blij, hij verdient het. Hij heft heel veel werk in zijn carriere gestopt en alles gedaan voor zijn fans. Het is tijd om de handschoenen op te hangen. Hij heeft al het geld verdiend dat hij kon verdienen. Wat heeft hij nog te bewijzen? Er is niks meer te bewijzen voor hem.
 
Het publiek denkt daar natuurlijk anders over en kijkt al jaren uit naar de partij met Pacquiao. Het gerucht dat er onderhandelingen plaatsvinden over deze partij is niet meer dan een gerucht volgens Mayweather. “Ik kan niet zeggen wat de toekomst ons zal brengen, maar Arum en Pacquiao proberen tickets te verkopen voor de partij met Chris Algieri. Ik weet niet eens waar ze vechten of waar Top Rank mee bezig is.



REACTIES