next event
search
Nick Diaz gearresteerd voor rijden onder invloedBron foto:

Nick Diaz gearresteerd voor rijden onder invloed

Sep 13, 2014 UFC weltergewicht Nick Diaz is op 6 september in Californië gearresteerd en wordt verdacht van rijden onder invloed, het belemmeren van een politieagent, vernietigen van bewijsmateriaal en het rijden met een ongeldig rijbewijs.

Volgens agent Steve Maynard, heeft Diaz zich niet verzet tijdens zijn arrestatie. Hij kreeg de keuze om een ademtest of een bloedmonster af te staan om zijn gemoedstoestand te testen, Diaz koos ervoor om een ademtest in te dienen.

Het is nog niet bekend wanneer hij voor de rechtbank moet verschijnen,  maar dat zal naar verwachting ongeveer 21 dagen na zijn arrestatie zijn.

De voormalige Strikeforce kampioen en meervoudig UFC titel uitdager, Diaz staat gepland om op 31 januari 2015 in het main event van UFC 183 tegen voormalig UFC middengewicht kampioen Anderson Silva te vechten.

Inmiddels is er ook een reactie van de UFC

Van UFC.com:

    "We are aware of the situation and are in the process of gathering the facts. We understand that there is a legal process that will now take place and that Nick Diaz will have the opportunity to address the situation in the near future."




REACTIES