next event
search
Conor McGregor vs Dennis Siver in JanuariBron foto:

Conor McGregor vs Dennis Siver in Januari

Oct 25, 2014 De volgende tegenstander van UFC vedergewicht Conor McGregor is de Duitser Dennis Siver. Beide vechters nemen het op 18 januari 2015 tijdens een speciale zondag editie van UFC Fight Night in de TD Garden in Boston, Massachusetts tegen elkaar op. Dit weekend neemt kampioen Jose Aldo het tegen Chad Mendes op. De winnaar van die partij was een mogelijke tegenstander oor McGregor, alleen wilde de UFC niet te lang wachten en McGregor toch eerder zien vechten.
McGregor heeft de Duitser al een paar keer verbaal aangepakt en hem tijdens een persconferentie een dwerg op steroïden genoemd. Daarna heeft McGregor weer van zich laten horen toen het Ierse nationaal voetbal elftal gelijk speelde thuis tegen de wereldkampioen Duitsland. Hij stuurde de volgende tweet; “someone grab that World Cup quick. @DennisSiver we whooped you pussies on home soil. Like Id whoop you on any soil you little German midget”. Siver antwoorde met een filmpje dat hij McGregor knock out zou slaan mochten ze tegen elkaar vechten.

Het is toch een vreemde matchup aangezien Conor McGregor op de 5e plaats staat in de ranking en Siver op de 10e maar met de trashtalk en het feit dat Siver een klassieke Taekwondo achtergrond heeft kan het toch serieuze uitdaging worden voor de Ierse superster en beloofd het een interessant gevecht te worden.



REACTIES