next event
search
Mark Hunt maakt zich alleen nog zorgen om gewichtBron foto:

Mark Hunt maakt zich alleen nog zorgen om gewicht

Oct 24, 2014 Hunt kreeg dinsdag misschien zijn belangrijkste telefoontje uit zijn carrière met de vraag of hij in zou willen vallen en voor de interim UFC zwaargewicht titel zou willen vechten. Hunt vervangt de huidig kampioen Cain Velasquez die wegens een knie blessure zijn wedstrijd af heeft moeten zeggen. Doordat Cain al lange tijd niet in actie is gekomen zal dit gevecht om de interim UFC zwaargewicht titel gaan tussen contender Fabricio Werdum en vervanger Mark Hunt.
In een interview met Hunt zei dat hij geen moment twijfelde om ja te zeggen ook al heeft hij slechts drie weken de tijd op misschien wel zijn belangrijkste gevecht van zijn leven.

“Ik twijfelde geen moment maar de enige uitdaging zal zijn of ik mijn gewicht wel haal”

Hunt weegt 137kg op het moment toen hij het gevecht accepteerde dat betekent dat hij maar liefst bijna 17 kilo kwijt moet raken voor 14 november op de dag dat de weging zal zijn.

Er waren al berichten verschenen dat Hunt moeite zou hebben gehad om zijn gewicht te halen voor zijn gevecht tegen Roy Nelson in Japan. Hij was te zwaar maar wist wel netjes 264lbs aan te tikken tijdens de weging dus hij heeft er alle vertrouwen dat het hem uiteindelijk wel gaat lukken. De wedstrijd zal plaatsvinden op 15 november in Mexico City.



REACTIES