next event
search
Fabricio Werdum bijna overleden tijdens trainingskamp in MexicoBron foto:

Fabricio Werdum bijna overleden tijdens trainingskamp in Mexico

Oct 19, 2014 Zwaargewicht Fabricio Werdum vecht tijdens UFC 180 voor de titel tegen Cain Velasquez , maar dat ging bijna verschrikkelijk mis voor de Braziliaan. Werdum en zijn team waren bijna overleden als gevolg van koolmonoxidevergiftiging.
"Het was verschrikkelijk," aldus Werdum. "We zijn naar Nevado de Toluca gekomen om er te trainen en we hebben daar zonder er vooraf te kijken een huis gehuurd. Er was geen stroom, niets, en het was echt koud daar. Ik was er met 12 andere  jongens van mijn team en ze hadden ons een generator op benzine gegeven om stroom te krijgen. Meestal staat zo’n generator buiten het huis, maar deze stond in het huis.

"We trainden, aten en sliepen in het huis, niemand had ons verteld dat we dat ding uit moesten zetten voordat we gingen slapen. Ik werd in het midden van de nacht wakker met enorme hoofdpijn, misselijkheid, en kon niet uit bed te komen. Iedereen was duizelig. Mijn broer stapte uit bed en slaagde erin om dat ding uit te zetten. We waren bijna overleden aan koolmonoxidevergiftiging.

Fabricio Werdum is op dit moment in Mexico waar hij op 15 november tijdens UFC 180 voor de zwaargewicht titel vecht tegen de kampioen Cain Velasquez. Dit wordt het debuut van de UFC in Mexico en naar verwachting wordt dit een van hun grootste pay-per-views evenementen van dit jaar.




REACTIES