next event
search
Nam Phan tekent bij Bellator, vecht in november tegen Mike Richman Bron foto:

Nam Phan tekent bij Bellator, vecht in november tegen Mike Richman

Oct 19, 2014 Sinds zijn ontslag bij de UFC heeft Nam Phan een record van 2-0 en nu heeft hij een contract bij Bellator MMA getekend. Hij maakt in november zijn debuut voor Bellator tegen Mike Richman.
De deelnemer van het twaalfde seizoen van The Ultimate Fighter had een negatief record van 2-6 bij de UFC.  in de Octagon, Hij had overwinningen over Leonard Garcia en Cole Miller, maar na drie verlies partijen op rij werd Phan door de UFC ontslagen. Sindsdien is hij weer op de goede weg, hij won in Japan in de eerste ronde op TKO van Kenichi Ito en recentelijk won hij via een “rear naked choke” van Yuki Baba.
Nu krijgt Phan weer de kans bij een grote organisatie waar hij tijdens Bellator 131 geconfronteerd wordt met Mike Richman.

Bellator 131 vind plaats in november in het Valley View Casino Center in San Diego, Californië. De main event is de zwaar beladen partij tussen voormalig UFC vechtets Stephan Bonnar en Tito Ortiz, in de co-main nemen Michael Chandler en Will Brooks het tegen elkaar op voor de vacant geworden lichtgewicht titel. Melvin Manhoef is ook van de partij, hij neemt het op tegen voormalig GLORY kampioen Joe Schilling.



REACTIES