next event
search
Frank Mir wil graag Brock Lesnar terug verwelkomen in de UFCBron foto:

Frank Mir wil graag Brock Lesnar terug verwelkomen in de UFC

Oct 18, 2014 Er zijn geruchten gaande dat Brock Lesnar misschien terug zal keren in de UFC. Frank Mir zou graag wat recht willen zetten. “Ik denk dat een terugkeer van Brock Lesnar erg goed zal zijn voor M.M.A. Hij is nog steeds erg populair en mensen kennen hem en er zal veel aandacht op hem gevestigd zijn. Wij hebben beide van elkaar gewonnen dus een wedstrijd om de strijd te beslissen lijkt mij dan ook een goed idee.” Aldus Frank Mir.
Frank Mir won hun eerste wedstrijd met een kneebar in 2008 en kreeg zelfs de submission of the year award. Brock kreeg zijn wraak op UFC 100 en won de partij op TKO. Naast Brock staat Mir ook open om voor een 3e keer te vechten tegen Antonio Rodrigo Nogueira. De voorgaande partijen won hij beide en het is Noguiera die graag voor een 3e keer tegen Mir wil vechten.

“Nogueira en ik zijn allebei erg competitief maar buiten de ring heb niks tegen hem. Ik vind hem wel aardig en soms is het voor de fans moeilijk om te begrijpen. Ik wil atlijd winnen en mensen denken dat je altijd iets tegen je tegenstander moet hebben.

Zijn winst op Nogueira in UFC 140 is er toch eentje die veel mensen niet snel zullen vergeten dit omdat het de eerste keer zou zijn dat Nogueira op een submission zou aftikken maar ook het breken van de arm was toch een moment wat mensen lang bij zal blijven.

Frank Mir over dat moment; “Ik probeerde druk uit te oefenen en merkte al snel op dat hij heel flexibel was maar keek de scheidsrechter aan wanneer hij het gevecht zou stoppen zodat ik niet door hoefde te zetten. Ik wist dat zijn arm er vreemd bij zat maar ik dacht meer dat het uit de kom was en niet gebroken.

“Toen ik thuis kwam hadden vrienden het gevecht opgenomen om het met z’n alle terug te kijken maar op het moment dat ik zijn arm brak kon ik niet verder kijken. Ze vroegen mij waarom en ik zei dat de herinnering die ik had aan het gevecht anders was als je het zo terug kijkt.  Terug kijken was dus niet leuk.”





REACTIES