next event
search
UFC kampioen Jose Aldo niet onder de indruk van Conor McGregorBron foto:

UFC kampioen Jose Aldo niet onder de indruk van Conor McGregor

Oct 18, 2014 UFC featherweight kampioen Jose Aldo ziet ook de hype die er ontstaan is rond Conor McGregor maar hij geeft toe dat hij niet echt begrijpt waarom dat is. Hoewel Aldo eerst moet winnen van Chad Mendes volgende week op UFC 179 zal de contender McGregor aanwezig zijn bij het vecht. Eerste instantie zou McGregor tegen de winnaar vechten maar recentelijk werd ook gezegd dat hij misschien een ander gevecht in de tussentijd zal aannemen.
Aldo is niet echt onder de indruk van Conor McGregor. “Ik ga niet naar andere vechters kijken op dit moment omdat ik gefocust moet zijn op mijn volgende partij en dat is tegen Chad Mendes. Als men Conor aan het hypen is krijg ik er weinig van mee en ik zal na mijn gevecht eens goed gaan kijken waar dit allemaal vandaan komt.

Aldo en Mendes staan op de ranking 1 en 2 volgens USA today ranking terwijl McGregor op de 8e plaats staat na zijn 4 winst partijen in de UFC.

Aldo verdedigd zijn titel nu voor de zevende titel keer en is veruit de beste featherweight die de wereld kent. Hij heeft heeft wel wat beelden gezien van McGregor maar de 28 jarige kampioen heeft nog niks speciaals gezien in een zeer competitieve divisie.

“Ik zal er uiteraard voor zorgen dat ik alle vechters in mijn divisie in de gaten hou omdat ik van plan ben om kampioen te blijven. Ik zal dus goed moeten kijken naar andere vechters want er zitten vechters tussen waar ik in potentie tegen zal moeten. Conor is dus niet anders dan andere vechters in de top 10. Ik zie voorlopig nog niks waarvan ik denk dat hij beter is dan de rest.”




REACTIES