next event
search
FOTOVERSLAG PRIME TIME Fight Mixed EventBron foto:

FOTOVERSLAG PRIME TIME Fight Mixed Event

Nov 30, 2014 Zaterdag 29 november vond sporthal Merchtem in Merchtem, België, het jaarlijkse Mixed Event Prime Time plaats, het evenement werd door Celtix gym georganiseerd. Er stonden 18 partijen op het programma waaronder 1 titel gevecht om de Vlaamse titel in het Boksen.
James Hagenimana VS Hovhannes Kishmiryan

James domineerde alle vier de ronden. In de 3 ronde kreeg Kishmiryan een linkse hoek waardoor er een snee boven zijn rechter oog ontstond. Het bloed stroomde rijkelijk uit de open wond. De vierde ronde werd nog gestart maar uiteindelijk was het toch verstandig om de partij te beëindigen. Winnaar James Hagenimana.


De hoofdpartij van de avond was tussen twee Nederlandse vechters

Anke van Gestel ( Celtix) VS Rachida Bouhout ( Vos Gym).



Jos Erkens: "Beide vechtster gaven wat ze waard waren en zetten een mooie partij neer. Anke was naar mijn mening de vechtster wat in de eerste 2 ronden wat meer scoorde en ook meer naar voren liep om het gevecht op te zoeken. Na de tweede ronde werd Rachida goed toe gesproken door haar hoek wat resulteerde in een meer sterker vechtende Rachida.  Uiteindelijk ging het naar een jury beslissing en ging de winst naar Rachida. Beide dames gefeliciteerd.

Zoals altijd zijn de gala’s in Belgie beëindigd voor de klok van 12 uur en mocht ik weer beginnen aan de terugreis naar Nederland.
Roger en Murielle hartelijk dan voor de uitnodiging en de goede zorg. Ik zou zeggen op naar het volgende gala. Top."

Bekijk het volledige fotoverslag in het FORUM



REACTIES