next event
search
Sem braan opent kickboksschool Mejiro Gym WormerBron foto:

Sem braan opent kickboksschool Mejiro Gym Wormer

Dec 1, 2014 Per 1 december start Sem Braan, de A-klasse vechter van Mejiro Gym Amsterdam, een Kickboxing afdeling onder de naam Mejiro Gym Wormer. Hij treedt hier mee in de voetsporen van zijn Sensei André Mannaart. Na jarenlang zelf te hebben getraind, wedstrijden en toernooien te hebben gevochten, is het tijd voor een volgende fase. Een eigen Mejiro Gym afdeling om mensen de Mejiro stijl over te brengen, jongeren te motiveren, wedstrijd vechters te begeleiden en eigenlijk om te laten zien dat kickboksen voor iedereen is zowel recreatief als op wedstrijd niveau.

Waarom deze stap?
‘Ik ben al sinds m’n puberteit met de sport bezig en heb veel wedstrijden gevochten. Ondertussen behoor ik tot de ‘oude rotten’ en geef ik ook les bij Mejiro Gym Amsterdam. Het is altijd een droom geweest om mijn eigen gym te openen en hoe mooi is het dat dit in mijn ‘oude dorp’ is onder de naam Mejiro Gym, waar ik alles heb geleerd. Ik wil graag laten zien dat kickboksen een mooie sport is voor iedereen, jong en oud. En dat de sport draait om waarden en normen, respect en discipline’.

Onderscheidend vermogen
‘In Zaanstad zijn al een aantal kickboksscholen. Mejiro gym Wormer zal zich onderscheiden, zoals Mejiro Gym dat in heel Nederland en eigenlijk over de hele wereld doet: technisch, mooie stijl, perfectionisme en daadkracht’, aldus Braan. In aanvulling hierop onderscheidt Mejiro Gym zich volgens Sensei André Mannaart als prestatiegerichte sportschool waar zowel de recreant als de wedstrijd vechters zich kunnen uitleven. De Mejiro stijl is sierlijk en vergt kracht en timing, samen met uithoudingsvermogen draagt dit bij aan een enerverende en spectaculaire stijl.

Mannaart vertelt over zijn ‘pupil’ Sem Braan: ‘Sem is een voorbeeld voor me, als ik me laat meetrekken in negatieve gedachten dan denk ik aan positieve dingen in het leven. En daar is Sem er ook één van. Vanaf z’n 15e is hij al bij ons, eerst bij Shima Gym, toen Mejiro Gym en nu Mejiro Gym Wormer. Hij is zelf in Wormer opgegroeid en voelt zich als een vis in het water met Mejiro Gym Wormer. Hij zal zijn talenten overbrengen op de volgende generatie uit Wormerland en de Zaanstreek. Sem z’n leven staat nu geheel in het teken van sport, ik hoop dat hij dezelfde voldoening er uit haalt zoals ik dit voel. Ik wens hem veel succes in dit nieuwe hoofdstuk in zijn leven’.

Mejiro Gym Wormer is hiermee in Nederland de vijfde sportschool die de naam Mejiro Gym voert. Eerder zijn geopend: Mejiro Gym Amsterdam, Friesland, Roermond en Drente. Mejiro Gym Wormer wordt per 1 december geopend in het pand van Maxifit Wormer. Er is een mooie all-in openingsaanbieding voor € 29,95 (inclusief kickboksen, krav maga, boksen, MMA, fitness en andere groepslessen).

Contactpersoon: Sem Braan 06- 3468 2718 / Facebook.com/mejirogym.wormerREACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Bellator 206: Quinton Jackson "I will keep going till the wheels fall off"
 

Bellator 206: Quinton Jackson "I will keep going till the wheels fall off"

MMA 
Bellator 206: Quinton Jackson "I will keep going till the wheels fall off"
28 September 2018 / door Joshua Dufort bekijk
Bellator 206: Wanderlei Silva "The motivation I get from my fans"
 

Bellator 206: Wanderlei Silva "The motivation I get from my fans"

MMA 
Bellator 206: Wanderlei Silva "The motivation I get from my fans"
28 September 2018 / door Joshua Dufort bekijk
Bellator 206: Rory Macdonald "My speed and agility could be a problem for Mousasi"
 

Bellator 206: Rory Macdonald "My speed and agility could be a problem for Mousasi"

MMA 
Bellator 206: Rory Macdonald "My speed and agility could be a problem for Mousasi"
28 September 2018 / door Joshua Dufort bekijk
Bellator 206: Andrey Koreshkov "I think I can beat everyone"
 

Bellator 206: Andrey Koreshkov "I think I can beat everyone"

MMA 
Bellator 206: Andrey Koreshkov "I think I can beat everyone"
28 September 2018 / door Joshua Dufort bekijk
Bellator 206: Douglas Lima "It' time to close out this trilogy"
 

Bellator 206: Douglas Lima "It' time to close out this trilogy"

MMA 
Bellator 206: Douglas Lima "It' time to close out this trilogy"
28 September 2018 / door Joshua Dufort bekijk
Bellator 206: Gegard Mousasi "Rory doesn't present anything I haven't seen"
 

Bellator 206: Gegard Mousasi "Rory doesn't present anything I haven't seen"

MMA 
Bellator 206: Gegard Mousasi "Rory doesn't present anything I haven't seen"
28 September 2018 / door Joshua Dufort bekijk