next event
search
Dana White positief over Lawler vs Hendricks IIIBron foto:

Dana White positief over Lawler vs Hendricks III

Dec 8, 2014 UFC president Dana White zat tijdens UFC 181 dicht bij de Octagon waar hij Robbie Lawler en Anthony Pettis zag winnen. Dus, wat kunnen we nu verwachten? Zoals gebruikelijk werd deze vraag tijdens de post-fight show op FOX Sports 1 aan UFC president Dana White gesteld.
Rory MacDonald heeft met zijn overwinning op Tarec Saffiedine eerder dit jaar zijn kans op de titel verdiend, Dana White heeft de Canadese pers zelfs gezegd dat die partij in Canada gevochten zou worden. Nu zegt White dat dat zou kunnen veranderen en dat Johny Hendricks een onmiddellijke rematch en een derde partij tegen "Ruthless" zou kunnen krijgen.

"Rory MacDonald vond dat Lawler de partij gewonnen had", zei White. "We hebben gezegd dat hij de volgende zou zijn die voor de titel mocht vechten, maar een Lawler-Hendricks trilogie zou geen slecht idee zijn."

"Ik vertel deze jongens de hele tijd, laat het niet aan de jury over” zei hij. "Ik dacht dat Johny er goed voor stond, maar de laatste ronde probeerde hij om Lawler af te remmen en tijd te verspillen."

"Ik heb met een groot deel van de vechters gesproken over wie er gewonnen had en ze waren allemaal verdeeld” vervolgde hij. "Joe Silva zei dat je een partij met je hoofd tussen de benen van je tegenstander niet kunt winnen."



REACTIES