next event
search
Persbericht RingFight PromotionsBron foto:

Persbericht RingFight Promotions

Dec 8, 2014 Beste kickbox liefhebbers, volgers, vechters, en sportscholen, RingFight promotions heeft voor jullie goed nieuws maar eerst ook wat minder goed nieuws. Na eerder een ander bericht moeten wij als organisatie jullie helaas mededelen dat Nieky Holzken, ondanks een goedkeuring van Glory, niet zal vechten op 7 februari 2015. Reden hiervoor is dat Glory haar evenement op 19 dec heeft gecanceld en verzet naar februari. Omdat Glory nog geen concreet datum heeft voor haar evenement en de kans bestaat dat het evenement binnen 2 wk na ons evenement plaatsvindt, hebben wij in goed overleg met SiamGym/Team Holzken besloten om Nieky Holzken terug te trekken op 7 februari. Siam Gym/Team Holzken hebben besloten om geen risico te lopen rondom het sterk bezette 4mans toernooi waar Nieky aan deelneemt op Glory.
Het goede nieuws is dat we maar liefst 12 A partijen op het menu voor jullie hebben staan op Zaterdag 7 februari 2015!!
 
RingFight promotions presents Fightsentation/Enfusion Live is de laatste jaren uitgegroeid tot een begrip in kickboksend Nederland. RingFight promotions staat garant voor de meest sfeervolle, tot nu toe altijd uitverkochte, kwalitatieve evenementen. Zowel de matchmaking als de organisatie er omheen is altijd tot in de puntjes geregeld.
 
Vandaag 7 december 2014 presenteren wij jullie de poster voor het evenenement op 7 februari 2015.
 
Toegangskaarten zullen vanaf begin volgende week beschikbaar zijn op de deelnemende sportscholen, Mert Sports Eindhoven en de nachtwinkel te Helmond. VIP geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar [email protected] of bellen met 06 423 46 547 of 06 875 18 789.
 
Voel je vrij om dit bericht te delen
 
Met vriendelijke groet,
 
Aziz Ameziane & Saïd Hamzaoui



REACTIES