next event
search
Greg Jackson: Bron foto:

Greg Jackson: "Alistair Overeem is een Geweldige Teamgenoot"

Jan 11, 2015 Alistair Overeem is bij de Blackzillians in Florida misschien niet iedereens beste vriend geweest, maar volgens Overeem's nieuwe coach is de zwaargewicht bij Jackson's MMA een "geweldige teamgenoot". Nadat Overeem vorig jaar de Blackzilians verlaten had bleek dat een deel van het team, waaronder Anthony Johnson, veel kritiek op Overeem had. Greg Jackson sprak onlangs met Bloody Elbow en hij werd gevraagd over "The Reem" en hoe die zich in zijn sportschool in Albuquerque gedroeg. Hij ging ook in op de vraag dat andere leden van de Blackzillians vonden dat hij zich niet als een echt lid van de Blackzilians gedroeg.
"Ik ervaar juist het tegenovergestelde. Hij komt op elke team training opdagen, werkt hij met iedereen en als ze klaar zijn gaan ze samen Ultimate Frisbee spelen. Hij houdt van het voetbal videospelletjes dus spelen ze allemaal samen videospelletjes. Hij is heel sociaal met het team en is echt heel indrukwekkend als een teamspeler. Ik weet niet of hij altijd zo was, misschien dat die andere omgevingen niet geschikt voor hem was of misschien is hij een beetje veranderd. Ik weet het niet, maar ik weet wel dat hij bij ons een geweldige teamgenoot is die altijd op de jongens let. Ik was echt onder de indruk van hem, en ik blijf onder de indruk van hem. "

Overeem die van een knockout overwinning in de eerste ronde op Stefan Struve komt vecht zijn volgende partij op 15 maart tijdens UFC 185 tegen Roy Nelson.





REACTIES