next event
search
Travis Browne vraagt om partij tegen Junior Dos SantosBron foto:

Travis Browne vraagt om partij tegen Junior Dos Santos

Jan 12, 2015 Travis Browne is na zijn snelle "ground and pound" overwinning tegen Brendan Schaub op zoek naar een nieuwe tegenstander en hoopt op Junior Dos Santos. Hij is ook klaar om in te vallen mocht UFC zwaargewicht kampioen Cain Velasquez of interim-kampioen Fabricio Werdum een blessure oplopen.
"Man als een van die zwaargewichten uitvalt dan ben ik er klaar voor, nu is het tijd. Na mijn overwinning heb ik een week vrij genomen om vervolgens weer de sportschool in te gaan. Dos Santos staat op nummer twee en ik ben de nummer drie, maar het ligt aan de UFC. Hoe voelt Junior zich na zijn laatste gevecht? Ik ben er klaar voor. "

Helaas kan het nog wel een tijdje duren voordat we "Cigano" terug in de kooi zien. Dit baseren we op opmerkingen van UFC president Dana White, nadat de Braziliaan een paar weken terug in Phoenix, Arizona tegen Stipe Miocic had gevochten.

Verder zijn er niet zoveel opties, Miocic staat op #4 maar komt van een verlies partij en los van Andrei Arlovski zijn er niet veel zwaargewichten beschikbaar. Of ze staan al ergens op de matchmaking of Browne heeft al tegen ze gevochten.

Bekijk nieronder een highlight video van Travis Browne



REACTIES