next event
search
Joe Schilling tekent contract met GLORY, kickboksen en MMA in 2015Bron foto:

Joe Schilling tekent contract met GLORY, kickboksen en MMA in 2015

Jan 8, 2015 Het ziet er naar uit dat Joe Schilling een druk jaar tegemoet gaat, hij gaat in 2015 in zowel het kickboksen als MMA vechten. De middengewicht vechter die al een contract met Bellator MMA had heeft nu ook een een nieuw contract met GLORY getekend. Zijn eerst volgende partij is in de kickboksring als hij tijdens GLORY 19 tegen Robert Thomas vecht.
Schilling heeft het grootste deel van zijn succes in het kickboksen gehad, hij heeft een record van 17-7 en 11 van zijn overwinningen kwamen door middel van knock-out. Schilling vocht in juni 2014 zijn laatste kickboks partij, toen verloor hij tijdens de finale van Glory 17's "Last Man Standing" toernooi van Artem Levin.

In 2008 vocht Schilling voor het eerst een MMA partij, na vier partijen waarin hij een record van 1-3 vocht heeft hij zes jaar lang geen MMA partij meer gevochten. Vorig jaar maakte hij tijdens Bellator 131 een comeback waar hij in de tweede ronde op knock-out won van Melvin Manhoef. Schilling zei na die partij dat hij MMA wilde blijven vechten om uiteindelijk voor Bellator's middengewicht titel te vechten.





REACTIES