next event
search
McGregor: Bron foto:

McGregor: "Ik was van plan om die kleine Braziliaan te vermoorden"

Jan 20, 2015 Na zijn overwinning op Dennis Siver tijdens "UFC Fight Night Boston" sprong Conor McGregor over de kooi om de confrontatie met Jose Aldo te zoeken.(GIF) Tijdens de post-fight persconferentie besprak McGregor zijn motieven achter zijn confrontatie met Aldo.
"Ze dachten dat ik was van plan om naar mijn vriendin te zien, ze dachten vast dat ik een romanticus was. Ik was van plan om die kleine Braziliaan te vermoorden. Pat, Lorenzo Fertitta's rechterhand, kwam gelukkig tussen beiden want ik hou van geld. Als ik buiten de Octagon gevochten had dan hadden ze mijn geld ingehouden en ik wil mijn geld juist houden. "

"Ik zie maar een kleine magere Braziliaan, ze lijken allemaal klein. Het is hard werken om dit gewicht, te halen, maar ik doe het op de juiste manier. Als ik dan tegenover deze mensen sta vind ik ze maar klein. Ik was op zoek naar hem en hij leek een beetje op een magere Braziliaan uit de favela's. hij leek een beetje op Diego Brandao, als een klein 12-jarige jongens lichaam. "



Jose Alda was niet onder de indruk en vind McGregolr een "Joker"




REACTIES