next event
search
Nieky Holzken naar the USABron foto:

Nieky Holzken naar the USA

Jan 20, 2015 Nieky Holzken is samen met zijn schoonvader Sjef Weber en twee andere familieleden eerder naar Amerika gegaan om zich voor te bereiden voor het Glory Weltergewicht Contender Toernooi van 6 febuari. Hij zal het laatste deel van zijn voorbereiding bij de Blackzilians doen in Florida, de gym waar Nederlanders Tyrone Spong en Henry Hooft deel van uitmaken.
Hij zal niet alleen zich bezig houden met zijn eigen voorbereiding, maar hij gaat ook de vele UFC vechters helpen en in het bijzonder Michael Johnson die zich aan het voorbereiden is voor een M.M.A. partij tegen Edson Barboza.
Daarnaast zullen er op het moment dat hij er is ook de opnames van het nieuwe TUF (The Ultimate Fighter) concept Gym Wars bezig zijn. In de Gym Wars concept zullen de vechters van de Blackzilians het opnemen tegen de vechters van American Top Team en dit zal in dezelfde gewichtsklasse zijn waar Nieky voor Glory uitkomt namelijk de welterweight divisie. Dus wellicht is Nieky als cameo straks te zien zijn in de show.



REACTIES