next event
search
Stetsurenko vervangt Groenhart in weltergewicht Contender TournamentBron foto:

Stetsurenko vervangt Groenhart in weltergewicht Contender Tournament

Jan 8, 2015 Alexander Stetsurenko (49-8, 24 KO's) uit Rusland is aan de matchmaking van het vier-man weltergewicht Contender Tournament van GLORY 19 toegevoegd. Hij vervangt Murthel 'The Predator' Groenhart in een halve finale partij tegen Nieky 'The Natural' Holzken (84-11, 44 KO’s). Groenhart moest zich nadat hij vorige week tijdens een Kunlun evenement in China knockout was gegaan gedwongen terug trekken.
"We vinden het jammer dat we Groenhart moesten vervangen, maar hij was niet in staat om op deze datum te vechten. In de tussentijd hebben we in Stetsurenko een uitstekende vervanger gevonden”, zegt Cor Hemmers, GLORY matchmaker en CEO.

"Hij is waarschijnlijk het meest bekend van zijn drie partijen tegen landgenoot Artem Levin, de huidige GLORY middengewicht kampioen. Hij heeft een record van 1-1 in de GLORY weltergewicht divisie en wil tegen Holzken een statement maken."

Dit wordt Holzkens eerste partij voor GLORY sinds hij in december 2013 het GLORY 13 weltergewicht toernooi op zijn naam schreef. In 2014 heeft Holzken twee professionele bokswedstrijden gevochten en op eerste kerstdag vocht hij een kickbokspartij in Turkije, hij wist deze drie partijen voortijdig te beslissen.

De andere halve finale van het GLORY 19 weltergewicht Contender toernooi gaat tussen Raymond 'Real Deal' Daniels en de Braziliaan Jonathan Oliveira.

De twee winnaars van de halve finales vechten op dezelfde avond in de finale van het toernooi tegen elkaar, de winnaar van die partij vecht later dit jaar voor de titel tegen kampioen 'Bazooka' Joe Valtellini.

GLORY 19 vindt plaats vrijdag 6 februari en wordt in Amerika LIVE uitgezonden op Spike TV en in Canada op The Fight Network.

100%-g19.jpg



REACTIES