next event
search
UFC Hall of Famer Ken Shamrock vecht in april een “Bare-Knuckle” bokspartijBron foto:

UFC Hall of Famer Ken Shamrock vecht in april een “Bare-Knuckle” bokspartij

Jan 8, 2015 De 51-jarige UFC Hall of Famer maakte woensdag op zijn website bekend dat hij in het Verenigd Koninkrijk een "bare knuckle” bokspartij tegen James Quinn McDonaugh gaat vechten. Er zijn veder geen details of datum bekend gemaakt. Op zijn website laat Shamrock weten waarom de voormalige UFC ster van plan is om terug in de ring te keren.
"Shamrock’s gezondheid is goed en hij voelt zich gesterkt door deze kans om door te gaan met vechten om zo iets aan zijn fans terug te geven. Shamrock is onvermurwbaar en vind dat leeftijd nooit een beperking voor een sporter zou moeten zijn. Als het voor mensen een prioriteit is dan zijn ze in staat om verbazingwekkende prestaties te doen.”

Shamrock heeft sinds 2010 niet meer gevochten, hij verloor toen tijdens een King of the Cage evenement in Zuid-Afrika in de eerste ronde van Mike Bourke. De laatsge tijd heeft de “The World’s Most Dangerous Man” wat promotiewerk voor Bellator MMA gedaan.

McDonagh heeft een lange YouTube carierre vergelijkbar met die van voormalig UFC vechter Kevin 'Kimbo Slice' Ferguson. In de video hieronder zien we McDonagh in een "bare knuckle" bokspartij.



REACTIES