next event
search
Promo WORLD FIGHTING LEAGUEBron foto:

Promo WORLD FIGHTING LEAGUE

Mar 3, 2015 WORLD FIGHTING LEAGUE presenteert met grote trots een uniek evenement in Nederland. Op zondag 12 april zullen er op 1 avond maar liefst 3 toernooien en 6 superbouts plaatsvinden in het fonkelnieuwe SPORTCOMPLEX KONING WILLEM-ALEXANDER te Hoofddorp.Een evenement met de beste vechters uit de sport. Gedreven professionals en kampioenen, afkomstig uit verschillende organisaties, die zichzelf als doel gesteld hebben wereldkampioen te worden bij WFL.
WFL wil met dit evenement een platform creëren waarbij (huidige en aankomende) talenten, naast het volgen van een opleiding, de vechtsport kunnen beoefenen. Naast het realiseren van hun ambities maken talenten ook nog eens kans op geldprijzen en het behalen van de eerste kampioenstitel van WFL, wat hun in staat stelt een succesvolle carrière op te bouwen in de vechtsport. De tweede editie van het evenement staat gepland op 18 oktober 2015, met als doel het evenement uit te laten groeien tot een gerenommeerd platform voor de nationale (en internationale) vechtsport scene.

WFL: Onze sport ontleent zijn kracht en waarde aan goede organisatie, betrouwbaarheid, goede matchmaking en sportiviteit, deelnemers die hun sport in positieve zin aan de buitenwereld tonen.

We richten ons op de liefhebbers en de kenners, maar ook op mensen die voor het eerst in aanraking komen met de sport. WFL wil met dit evenement laten zien dat deze fantastische sport voor iedereen toegankelijk is.



REACTIES