next event
search
Tweet van de Dag: Cris Cyborg weegt 175 lbsBron foto:

Tweet van de Dag: Cris Cyborg weegt 175 lbs

Mar 2, 2015 Cris Cyborg plaatste vandaag een foto op Twitter waarop te zien is dat ze op dit moment 175 lbs (pond) weegt. Als ze Ronda Rousey uit wil dagen dan betekend dat dat ze behoorlijk veel af moet trainen, “Rowdy” is namelijk de bantamgewicht (135 lbs) kampioen en dat zou betekenen dat "Cyborg" 40 lbs kwijt moet raken. Bijna een onmogelijke taak.
Nadat de twee dominante vrouwen afgelopen weekend hun partijen hebben gewonnen wordt er alleen maar meer over een mogelijke “Super Fight” tussen Ronda Rousey en Cris Cyborg gespeculeerd.

Verassend genoeg was Invicta FC president Shannon Knapp behoorlijk optimistisch over een potentieel Super Fight tussen beide kampioenen.

"Ik kan niet zeggen dat het dit jaar gaat gebeuren, maar wat ik wel kan vertellen is dat de fans niet moeten opgeven want deze partij is dichterbij dan het ooit geweest is. Als de partij komt dan is dat tegen het einde van dit jaar of het eerste kwartaal van volgend jaar. "

UFC president Dana White zei tijdens de post-fight persconferentie van UFC 184 dat Rousey heel graag tegen Cyborg wil vechten, maar dan moet ze wel het bantamgewicht van 135 halen. Op dit moment is Cyborg nog ver weg van dat gewicht.

De Invicta FC vedegewicht (145 lbs) kampioen plaatste de volgende foto op haar social media:




Cyborg heeft een voedingsdeskundige ingehuurd en gaat proberen om uiteindelijk het gewicht van 140 of zelfs 135 lbs te halen, maar is dat wel mogelijk?



REACTIES