next event
search
Bellator probeert Rampage rentree tegen te gaan via de rechtbankBron foto:

Bellator probeert Rampage rentree tegen te gaan via de rechtbank

Mar 3, 2015 Quinton Jackson die de overstap maakte van de UFC naar Bellator is weer terug naar de UFC. De UFC wist hem gelijk een wedstrijd aan te bieden op 25 april in Montreal, Canada tegen Fabio Maldonado. Alleen Bellator heeft andere plannen en wil nu via de rechtelijke macht de wedstrijd tegen te gaan omdat Rampage nog steeds een contract heeft lopen bij Bellator.
Bellator liet gister een persbericht naar buiten komen met de volgende verklaring:
 
“Bellator is genoodzaakt om naar de rechtbank te stappen om er voor te zorgen dat Quinton Jackson niet zal vechten op 25 april bij ons concurrent, UFC. Jackson die slechts 3 wedstrijden heeft gevochten van de afgesproken 6 jaar in een exclusief contract. Volgens contract mag en kan Quinton Jackson dus niet vechten bij een concurrent als hij nog onder contract staat.
 
Het is duidelijk dat Bellator wil dat Quinton Jackson zijn contractverplichtingen nakomt. Aan de andere kant heeft Quinton al een keer geroepen dat zij hun verplichtingen niet zijn nagekomen omdat er een reality show en een film beloofd waren maar dit is nooit gebeurt, hierdoor vind hij dat de contract ongeldig is en dat hij dus uit zijn contract kan komen.
 
Het wordt dus nog heel spannend want een rechter kan inderdaad hem verbieden om te vechten totdat de beslissing in de rechtszaal wordt beslist en wij weten uit de Eddie Alvarez zaak dat zoiets lang kan gaan duren.



REACTIES