next event
search
Travis Browne beschuldigd voor huiselijk geweldBron foto:

Travis Browne beschuldigd voor huiselijk geweld

Jul 10, 2015 UFC zwaargewicht Travis Browne is beschuldigd door zijn vrouw van huiselijk geweld nadat zijn eigen vrouw instagram gebruikte om foto’s te plaatsen van blauwe plekken op haar arm, voet en gezicht. Naast de foto’s heeft zij een tekst geplaatst met als vertaling; “Eén van de zwaarste beslissingen in mijn leven was om weg te gaan uit deze situatie. Ik schaam mij nog steeds dat ik zo lang ben gebleven.”

De reacties op haar instagram account @jennareneefit waren enorm en op de vraag of Travis dit gedaan zou hebben bevestigde zij in haar reactie dat het inderdaad om Travis gaat. De UFC heeft na het uitlekken van dit nieuws besloten om Travis Browne niet in te zetten voor de UFC festiviteiten dit weekend en zal dit incident onderzoeken door een onafhankelijke partij voordat zij een beslissing maken over zijn toekomst als UFC vechter.

Hoewel Travis Browne geen verklaring heeft gegeven heeft zijn manager John Frosco wel van zich laten horen. Hij verklaart dat Travis Browne onschuldig is en ziet er naar uit om samen te werken met de UFC om dit tot de bodem uit te zoeken. Wel geeft hij nog een boodschap mee waar wel wat voor te zeggen is. Zo is verder in zijn verklaring te lezen dat hij het erg merkwaardig vindt dat bij zo een serieuze beschuldiging zij een social medium als Instagram gebruikt om dit nieuws te vertellen i.p.v. naar de autoriteiten te gaan en een aanklacht in te dienen. Zijn vrouw Jenna had al in één van haar opmerkingen aangegeven niet een aanklacht in te dienen, de reden waarom niet blijft nog de vraag.



REACTIES