next event
search
Belfort wil Weidman of 'trash talker Bron foto:

Belfort wil Weidman of 'trash talker "Rockhold na overwinning op Henderson

Aug 17, 2015 Vitor Belfort verloor in mei tijdens UFC 187 het titel gevecht tegen Chris Weidman maar hij wil onmiddellijk na zijn rubber match tegen Dan Henderson opnieuw voor de titel vechten. Vitor Belfort denkt dat een overwinning op Dan Henderson in november hem meteen een nieuwe kans om voor de titel te vechten geeft. Belfort vecht op 7 november tijdens UFC Fight Night 77 in Sao Paulo, Brazilië, voor de derde keer tegen "Hendo"
”Als ik van Dan Henderson win dan wil ik tegen de winnaar van de partij tussen Weidman en ”trash talker” Rockhold," zei Belfort tijdens een interview van tv-show "Revista Combate" in Brazilië. "Het is belangrijk om een doel, een focus in je leven te hebben en dat is mijn doel. Ik richt me nu eerst op mijn training en op Dan Henderson."

Belfort verloor in 2006 in Pride FC op punten van Henderson, zeven jaar later won hij tijdens UFC Fight Night 32 op knock-out van Henderson. Sinds zijn verliespartij tegen Henderson verloor Belfort alleen de UFC titel gevechten tegen Anderson Silva, Jon Jones en Chris Weidman.

Weidman verdedigt op 12 december tijdens de co-main event van UFC 194 zijn titel tegen Luke Rockhold. Het is onwaarschijnlijk dat Belfort - mocht hij van Henderson winnen - de volgende is om voor de titel te vechten. Er zijn namelijk meerdere kanshebbers zoals Ronaldo "Jacare" Souza en Yoel Romero Palacio.





REACTIES