next event
search
Veel gevechten aangekondigd door de UFCBron foto:

Veel gevechten aangekondigd door de UFC

Aug 20, 2015 De UFC blijft als bedrijf niet stil zitten en met meer dan 20 live evenementen per jaar zijn ze absoluut de nummer één als het gaat om M.M.A. Het is dan ook niet vreemd dat er in een week tijd meerdere gevechten worden aangekondigd. Hier een aantal op een rij.

Op 12 augustus werd Liz Carmouche tegen Raquel Pennington aangekondigd voor UFC 191 maar door een blessure voor Carmouche zal nu Jessica Andrade aantreden tegen Pennington. Voor UFC 192 kwamen de partijen Joseph Benavidez vs. Ali Bagautinov en Angela Hil vs. Rose Namajunas bij.  Later werd de partij Islam Makhachev tegen Adriano Martins toegevoegd.

Op de UFC Fight Night kaart in Sao Paulo zal Johnny Case het opnemen tegen Yan Cabral en Bruno Rodrigues tegen Matheus Nicolau. Verder zal Fabio Maldonado tegenover Tom Lawlor staan maar de grootste aankondiging van het evenement op 7 november is dat Glover Teixeira versus Patrick Cummins en zal hoogstwaarschijnlijk als co-main event fungeren met als main event Belfort vs Henderson.

Op 21 november is er een TUF Finale Latin America met Kelvin Gastelum tegen Matt Brown als main event. Daar is nu ook Henry Cejudo tegen Jussier Formiga en Erik Perez tegen Damian Stasiak bij gekomen. Een week eerder op 14 november zal UFC terug zijn in Australië, Melbourne waar een rematch zal worden gevochten tussen Mark Hunt en Bigfoot Silva. Hun eerste gevecht is misschien wel één van de mooiste zwaargewicht wedstrijden in de geschiedenis van de UFC en eindigde in een draw destijds.  

The Ultimate Fighter 22 finale waarin coach Conor McGregor als team Europa het opneemt tegen Urijah Faber’s team Amerika zal een dag voor de grote UFC 193 worden gehouden. Twee wedstrijden werden aangekondigd namelijk Joe Lauzon vs. Evan Dunham en op welterweight zal Mike Pierce het opnemen tegen Ryan LaFlare. Voor het grote UFC 194 evenement is ook de wedstrijd tussen Warlley Alves en Colby Covington geboekt. Maar de grootste aankondiging voor UFC 194 is toch wel de middleweight contender gevecht tussen Jacare en Romero. Zij zullen op UFC 194 uitmaken wie voor de titel mag gaan vechten bij winst. Op dat zelfde evenement zal huidige kampioen Weidman het opnemen tegen Luke Rockhold maar ook de langverwachte Jose Aldo en Conor McGregor zal op de megakaart verschijnen.



REACTIES