next event
search
Glory featherweight titel op DynamiteBron foto:

Glory featherweight titel op Dynamite

Aug 13, 2015 Het ziet er naar uit dat er drie titels op Dynamite zullen worden uitgereikt. De laatste aankondiging is een featherweight titel gevecht tussen huidige kampioen Gabriel Varga en uitdager Sergey Adamchuck. Dit zal de tweede Glory titel gevecht op de kaart zijn nadat vorige week Saulo Cavalari tegen Zack Mwekassa werd aangekondigd. De derde titel wedstrijd is een wedstrijd in Bellator waar Tito Ortiz het zal gaan opnemen tegen kampioen Liam McGeary.

Deze wedstrijd komt toch als een verassing. Varga die in Dubai knap wist te winnen van Mousab Amrani en daarmee de eerste featherweight kampioen werd in Glory geschiedenis zal nu zijn titel op het spel zetten tegen nieuwkomer Sergey Adamchuck. Adamchuck die slechts één partij voor Glory vocht, notabene een invalpartij 24 uur van te voren tegen Marat Grigorian, verbaasde vriend en vijand, door de sterke Marat te verslaan in misschien wel de grootste upset van het jaar.

Met deze wedstrijd heeft hij zichzelf in de kijker gevochten want de wedstrijd tegen Marat was op lightweight terwijl Adamchuck eigenlijk een featherweight is, wat zijn prestatie des te knapper maakt. Hij wordt nu beloond met een titel gevecht wat voor hem de uitgelezen mogelijkheid is om te bewijzen dat hij een plek verdiend in de Glory rankings. Sergey die uit Ukraine komt traint al geruime tijd bij Mike’s gym en zal ook deze partij de kleuren zwart/geel verdedigen.



REACTIES