next event
search
Ronda Rousey 8e best betaalde vrouwelijke atleet van de wereldBron foto:

Ronda Rousey 8e best betaalde vrouwelijke atleet van de wereld

Aug 13, 2015 Het bekende blad Forbes, die vooral bekend zijn om hun lijstjes van de rijkste mensen ter wereld, heeft ook een lijst samengesteld van de rijkste vrouwelijke atleten.

Nieuw in de top 10 is M.M.A. ster Ronda Rousey, volgens het blad heeft zij in de afgelopen 12 maanden aardig wat geld weten binnen te harken. Zo zou zij volgens Forbes ongeveer 3 miljoen hebben verdiend aan haar wedstrijden en 3,5 miljoen aan haar sponsor contracten en films. Zij speelde in Expendables 3, Fast and Furious 7 en Entourage, drie zeer grote filmproducties. Daarnaast heeft zij sponsorcontracten met Reebok, Metro PCS, Monster energy en Buffalo David Bitton. 

Gezien haar populariteit zal dit bedrag alleen maar groter worden, zo zal zij te zien zijn in een nieuwe campagne van fast food keten Carl’s Jr. en heeft zij ook een deal gesloten met Paramount Pictures die een film gaat maken over haar autografisch boek; My Fight/Your Fight en heeft zij een rol gekregen in de aankomende film met Mark Wahlberg, Mile 22. 

De rest van de top 10 bestaat voornamelijk uit tennissers waar Maria Sharapova plaats 1 in neemt. De 3 sporters in de top 10 die niet tennissen zijn naast Ronda Rousey; NASCAR coureur Danica Patrick (nr. 4) en golfer Stacy Lewis (nr. 9)




REACTIES