next event
search
Nate Diaz terug in de kooi tegen Michael JohnsonBron foto:

Nate Diaz terug in de kooi tegen Michael Johnson

Aug 25, 2015 Enfant terrible Nate Diaz zal na een jaar weer terug keren in de kooi op 19 december tijdens het grote UFC on FOX evenement. Het zal opnemen tegen Michael Johnson in Orlando, Florida.

Nate Diaz die vorig jaar op 13 december het nog opnam tegen huidig kampioen Rafael dos Anjos heeft sinds die partij weinig van zich laten horen, behalve zijn gevecht op WSOF tegen Khabib Nurmagomedov en dit vond niet plaats in een kooi. Het gevecht tegen Dos Anjos was een eenzijdig gevecht waarbij hij niet alleen kansloos verloor maar ook nog eens te zwaar woog tijdens de weging. Toch blijven de Diaz broers interessant genoeg om uit te kijken naar een gevecht van één van hun.

Michael Johnson heeft zich dit jaar en vorig jaar vaker van zich laten horen. De meest opvallende overwinning was tegen Edson Barboza maar ook zijn laatste controversiële verlies tegen Beneil Dariush is veel besproken. Een gevecht die bijna iedereen in het voordeel van Michael Johnson scoorde behalve twee juryleden, die een andere partij leken te hebben gezien. Nu krijgt hij de kans om die verlies recht te zetten op 19 december.



REACTIES