next event
search
Ronda Rousey en Travis Brown een setje?Bron foto:

Ronda Rousey en Travis Brown een setje?

Aug 28, 2015 Er waren al geruchten dat Ronda Rousey en Travis Brown aan het daten waren. Een nieuwsbericht die op zich zelf niet heel spannend is. Het gebeurt wel vaker dat collega’s of beroepsgenoten een relatie aan gaan.

Wat het wel interessant maakt is dat Rousey veel headlines wist te halen door Mayweather publieke er van langs te geven over zijn mishandeling van vrouwen. Zij maakte heel gevat de opmerking; “I wonder how Floyd feels being beat by a woman for once,” nadat zij de ESPY won voor beste vechter. Een opmerking die door veel mainstream media werd opgepikt en haar status nog groter wist te maken.

Alleen kan deze opmerking haar nu in verlegenheid brengen nu naar buiten komt dat zij datet met Travis Brown, een vechter die recentelijk door zijn vrouw is beschuldigd voor mishandeling waarna zij haar verwondingen op instagram zette. De foto’s waren dusdanig schokkend dat zelfs de UFC een onderzoek laat uitvoeren en hij tijdelijk op non-actief is gezet.

Hoewel het nog niet officieel is dat Rousey en Brown een setje zijn, heeft de ex-vrouw van Brown gezegd dat de geruchten kloppen en dat Brown en Rousey al een tijd met elkaar gaan. Via haar twitter account @jennareneefit heeft zij dit bevestigd.



REACTIES