next event
search
Stefan Stuve down under tegen Jared RosholtBron foto:

Stefan Stuve down under tegen Jared Rosholt

Aug 28, 2015 De boomlange Struve kan zich weer opmaken voor een nieuw gevecht. Dacht je dat Brazilië uit de richting was dan kan het altijd nog extremer namelijk ‘down under’ Australië. Dat zal de plek worden waar Struve het zal opnemen tegen Jared Rosholt.

Struve vocht deze maand nog tegen Nogueira en wist zijn twee verliespartijen op rij goed te maken door via een overtuigende beslissing weer een win achter zijn naam te krijgen. Het lijkt er nu op dat Struve weer op de weg terug is en zich volledig focust op zijn carriere. Eén van de stappen die hij heeft genomen is om ook een deel van zijn trainingskamp in Amerika te doen bij de Blackzilians.

Hij neemt het op tegen Jared “The Big Show” Rosholt, een NCAA I worstelaar met een M.M.A. record van 13-2 en wist al maar liefst 5 keer te winnen in de UFC met slechts één verliespartij. Een tegestander die hij dus niet moet onderschatten. Wel heeft Rosholt nog niet tegen een naam als Struve gevochten en zal dit voor hem zijn grootste test zijn.

UFC 193 zal worden gehouden op 15 november in het Etihad stadion in Melbourne, Australie met in de main event een titel gevecht in de welterweight divisie tussen Robbie Lawler en Carlos Condit en in de co-main event zien wij een rematch tussen Mark Hunt en Bigfoot Silva.



REACTIES