next event
search
CMT 7: John Wayne Parr vs Cyrus WashingtonBron foto:

CMT 7: John Wayne Parr vs Cyrus Washington

Sep 30, 2015 Op 5 december kunnen we Muay Thai legende John Wayne Parr in Australië weer in actie zien, hij vecht dan voor zijn eigen Caged Muay Thai organisatie. Tijdens CMT 7 neemt Parr het in de main event op tegen de Amerikaanse Cyrus Washington. Voor degenen die niet bekend zijn met Caged Muay Thai, alle regels van het Muay Thai zijn van toepassing maar de gevechten worden uitgevochten in een kooi in plaats van in een ring en er wordt met MMA handschoenen gevochten.
Parr is al jaren enorm geliefd onder de muay thai fans, niet alleen vanwege zijn persoonlijkheid en interactie met de fans maar vooral vanwege zijn skills. Parr heeft een record van 9-1 in zijn laatste tien gevechten.

Washington is vanwege zijn explosieve stijl ook een favoriet onder de fans. Het enige wat je moet doen is “Cyrus Washington” op YouTube intikken en dan wordt je getrakteerd op een hele reeks video's waarin Washington met spinning kicks en ellebogen korte metten met zijn tegenstanders maakt. .

Voordat Parr tegen Washington vecht zal hij eerst nog in oktober tijdens Lion Fight 25 tegen Cosmo Alexandre vechten.

Bekijk hieronder de video van de main event van CMT 6 tussen John Wayne Parr vs Daniel Kerr om een impressie van Caged Muay Thai te krijgen



REACTIES