next event
search
Jon Jones veroordeeld tot 18 maanden voorwaardelijk voor hit-and-runBron foto:

Jon Jones veroordeeld tot 18 maanden voorwaardelijk voor hit-and-run

Sep 30, 2015 Voormalig UFC licht zwaargewicht kampioen Jon Jones pleitte vandaag schuldig aan zijn hit-and-run incident in New Mexico in april. Dat resulteerde in een schorsing voor onbepaalde tijd en zijn titel werd hem door de UFC ontnomen.
Tijdens de vandaag gehouden hoorzitting in het gerechtsgebouw van Albuquerque bood Jones zijn excuses aan Vanessa Sonnenberg aan. Sonnenberg was het zwangere slachtoffer tijdens het hit-and-run incident.

Volgens de advocaat van Jones is mevrouw Sonnenberg van haar letsel (gebroken arm) hersteld en houd ze geen blijvend letsel aan het ongeval over.

De voorzitter van de rechtbank zei dat Jones vandaag echt geluk heeft gehad, Jones werd tot 18 maanden voorwaardelijk veroordeeld en hoeft dus niet de gevangenis in.


"Dit is een enorme wake-up call voor hem," zei Jones advocaat Vincent Ward. "Sinds het incident heeft hij er alles aan gedaan om het weer goed te maken."


"Ik ben hier om de volledige verantwoordelijkheid voor wat er is gebeurd te accepteren, en ik hoop dat ik de kans krijg om mezelf te beteren " zei Jones tijdens de hoorzitting, die door UFC president Dana White werd bijgewoond.



REACTIES