next event
search
Andrei Arlovski wil Alistair Overeem brekenBron foto:

Andrei Arlovski wil Alistair Overeem breken

Mar 25, 2016 Voormalig UFC zwaargewicht kampioen Andrei Arlovski vecht op 8 mei tijdens UFC Fight Night 87 in AHOY Rotterdam tegen zijn teamgenoot Alistair Overeem. Dit is niet de eerste keer dat de “Pit Bull” tegen een teamgenoot gaat vechten, hij vocht vorig jaar tijdens UFC 187 tegen zijn teamgenoot Travis Browne die hij toen op knock-out versloeg.
De 37-jarige vechter wil ten koste van zijn teamgenoot weer een overwinning boeken maar "The Reem" is in vorm en heeft zijn laatste drie gevechten weten te winnen.

"Ik train op mijn schema. Als ik daar in de ochtend moet zijn dan zal ik daar in de ochtend zijn. Als ik er 's nachts moet zijn zal ik er' s nachts zijn. Als ik daar de hele fucking dag moet zijn dan zal ik er de hele fucking dag zijn. Ik ben de nummer een prioriteit voor het team en Overeem staat in mijn weg en ik zal al het mogelijke doen om hem te breken hem en dat is het. Punt."

Sterke woorden.

Arlovski, die in januari tijdens UFC 195 op knock-out verloor van Stipe Miocic, zal alle aandacht van Greg Jackson krijgen. Jackson had beloofd om tijdens Fight Night 87 bij Arlovski in de hoek te staan.

De winnaar krijgt waarschijnlijk een titelgevecht tegen de zwaargewicht kampioen van de UFC



REACTIES