next event
search
Tickets voor UFC Fight Night Rotterdam in drie uur voor 95% uitverkochtBron foto:

Tickets voor UFC Fight Night Rotterdam in drie uur voor 95% uitverkocht

Mar 25, 2016 UFC bevestigt dat, na een ongekende vraag, 95% van de algemene ticketverkoop voor UFC FIGHT NIGHT: OVEREEM vs. ARLOVSKI gisteren in slechts drie uur was uitverkocht. Alleen VIP en ‘Platinum tickets zijn nog verkrijgbaar. Nederland kent een rijke geschiedenis binnen de vechtsport en vooral in het kickboksen. Daarnaast heeft mixed martial arts (MMA) een grote, betrokken en goed geïnformeerde fanbase. Het was daarom al vanaf het begin niet geheel onverwacht dat het event snel uitverkocht zou zijn.


De fans kunnen gegarandeerd een mooie MMA-avond verwachten, bovendien komen er ook Nederlandse vechters in actie.

Nederlandse UFC held en nummer drie zwaargewicht Alistair Overeem schrijft geschiedenis op 8 mei wanneer hij het hoogtepunt is tijdens het eerste UFC event ooit gehouden in Nederland. De Amsterdamse Overeem vecht sinds zes jaar bij UFC en heeft veertig overwinningen en veertien verliezen op zijn naam staan. In Ahoy Rotterdam stapt hij in de Octagon om het op te nemen tegen zijn teamgenoot en als zesde gerangschikte Andrei Arlovski. Stefan Struve komt ook in actie, hij neemt het op tegen de Braziliaan Antonio “Bigfoot” Silva.
 

Alleen nog VIP en ‘Platinum’ tickets beschikbaar


Platinum tickets zijn een van de beste tickets voor het event. Ze geven de fans toegang tot een aantal van de beste plekken tegen marktgedreven prijzen. De UFC VIP-ervaring gaat een stap verder dan de entree tot het event, met toegang tot de VIP party room, meet & greets en signeersessies met vechters en Octagon Girl™, een kans om de belt vast te houden in de Octagon™ en meer!

Bekijk hieronder de matchmaking voor UFC Fight Night: Overeem vs Arlovski

Alistair Overeem vs. Andrei Arlovski

Stefan Struve vs. Antonio “Bigfoot” Silva

Rashid Magomedov vs. Chris Wade


Yan Cabral vs. Reza Madadi



Magnus Cedenblad vs. Garreth McLellan
Peter Sobotta vs. Dominic Waters
Albert Tumenov vs. Gunnar Nelson


Nick Hein vs. Jon Tuck
Heather Jo Clark vs. Karolina Kowalkiewicz



REACTIES