next event
search
Jon Jones weer in de problemenBron foto:

Jon Jones weer in de problemen

Mar 29, 2016 Of Jon Jones is hardleers of het is telkens niet zijn schuld maar hij weet zich zelf constant in de problemen te brengen met name met justitie. Een paar weken geleden werd hij nog aangehouden voor het niet bij zich hebben van een rijbewijs en zijn verzekeringspapieren. Het lijkt onschuldig maar voor iemand die al eerder met drank achter het stuur is gepakt en een bekendheid is zijn dit soort dingen erg knullig.

Nu zitten we slechts een paar weken voor zijn grote gevecht met Daniel Cormier en is Jon Jones weer aangehouden net nadat hij al door de rechter op zijn vingers is gewezen voor het niet hebben van zijn rijbewijs en verzekering. Nu mag Jon Jones weer voor de rechter verschijnen maar ditmaal heeft hij maar liefst 5 overtredingen waar hij zich over moet verantwoorden.

De agent hield Jon Jones aan en heeft geconstateerd dat Jones onder andere te hard reed, hij mee deed aan een straatrace, het niet zichtbaar kunnen zien van zijn kenteken plaat en ook te hard geluid van zijn motor is één van de vijf overtredingen.

Het mooiste komt nog, zijn aanhouding staat op film! Tegenwoordig dragen veel agenten een bodycam en kunnen wij dus mee genieten van de actie. Duidelijk is te zien dat Jon Jones boos is en noemt de agent dan ook een leugenaar en een varken (pig). Er mag wel gezegd worden in de verdediging van Jon Jones dat meneer agent ook niet een schoonheidsprijs verdiend. Hij doet heel neerbuigend tegen hem en een scenario dat de agent hem overdreven wil aanpakken lijkt mij ook niet geheel onmogelijk.

Het wordt wel tijd dat Jon Jones een chauffeur in dienst neemt. 

VIDEO: Er is ook een deel 1 van de video, deze kan je vinden op YouTube



REACTIES