next event
search
UFC 199: Poirier vs Green aangekondigdBron foto:

UFC 199: Poirier vs Green aangekondigd

Mar 15, 2016 Gister heeft de UFC een interessante lightweight gevecht aangekondigd voor UFC 199. Dustin Poirier zal het gaan opnemen tegen Bobby Green. De getalenteerde Poirier van American Top Team heeft eindelijk zijn juiste gewicht gevonden en presteert op lightweight een stuk beter.
Na zijn verloren wedstrijd tegen Conor McGregor besloot Piorier een gewicht hoger te vechten omdat de weightcut hem te veel kosten op featherweight divisie. Sinds zijn overstap heeft hij drie wedstrijden op rij gewonnen en vooral zijn laatste partij tegen Duffy liet hij zien dat hij hoort in de top 10. 

Bobby Green heeft al lange tijd niet gevochten na zijn verlies tegen Edson Barboza. Daarvoor was hij zeer goed bezig en won hij ook drie wedstrijden op rij en wist zich zelf in de top 10 te vechten maar door zijn verlies en het feit dat hij in 2014 voor het laatst de binnenkant van een kooi heeft gezien staat hij nu op plaats 12. 

Nu zullen beide heren strijden om hun plek in de top 10 veilig te stellen. Het gevecht is tijdens UFC 199 wat zal worden gehouden in Los Angeles en zal als main event een titelgevecht tussen Weidman en Rockhold hebben. Het evenement staat gepland op 4 juni.



REACTIES