next event
search
UFC 200 krijgt vormBron foto:

UFC 200 krijgt vorm

Mar 31, 2016 Op zaterdag 9 juli is het zo ver, dan organiseert de Ultimate Fighting Championship (UFC) vanuit de T-Mobile Arena in Las Vegas UFC 200. Een van de gevechten die dan op het programma staat is volgens MMA Fighting een gevecht tussen voormalig weltergewicht kampioen Johny Hendricks en The Ultimate Fighter (TUF) 17 winnaar Kelvin Gastelum. Beide vechters verloren hun laatste gevecht en zullen gebrand zijn op een overwinning.
Eerder werden al de volgende gevechten bekend gemaakt, voormalig UFC zwaargewicht kampioen Cain Velasquez neemt het op tegen Travis Browne en Gegard Mousasi vecht een licht zwaargewicht gevecht tegen Derek Brunson.

De winnaar van het eerste seizoen van The Ultimate Fighter Diego Sanchez zou het volgens de laatste geruchten op moeten nemen tegen Joe Lauzon. Lauzon was de winnaar van het vijfde seizoen van The Ultimate Fighter.

Het gevecht tussen de twee TUF veteranen stond oorspronkelijk bij UFC 180 op het programma, maar blessures van zowel Lauzon als Sanchez zorgden ervoor dat het gevecht van de matchmaking gehaald werd.

Joe Lauzon is 1-1 in zijn laatste twee gevechten, zijn laatste gevecht verloor hij tijdens The Ultimate Fighter 22 Finale op beslissing van Evan Dunham. 

Diego Sanchez is ook 1-1 in zijn laatste twee gevechten, Sanchez won zijn laatste gevecht op beslissing van Jim Miller.

De main event zou de rematch tussen Nate Diaz en Conor McGregor zijn, dit is nog niet officieel bevestigd

    Zwaargewicht: Cain Velasquez vs. Travis Browne
    Middengewicht: Gegard Mousasi vs. Derek Brunson
    Weltergewicht: Johny Hendricks vs. Kelvin Gastelum
    Lichtgewicht: Joe Lauzon vs. Diego Sanchez




REACTIES