next event
search
Video: MMA debuut Kevin Ferguson Jr. (Zoon van Bron foto:

Video: MMA debuut Kevin Ferguson Jr. (Zoon van "Kimbo")

Mar 26, 2016 Kevin Ferguson Jr. heeft eerder deze maand tijdens Warrior Nation: XFA XII zijn amateur MMA debuut gemaakt. Toen eenmaal bekend werd wie Kevin Ferguson Jr was kreeg de kleine vechtsport organisatie ineens een stuk meer aandacht.
Wie is Kevin Ferguson Jr.? Nou, hij is de zoon van Kevin Ferguson Sr. ook wel bekend als YouTube sensatie Kimbo Slice. Slice begon zijn carrière als straatvechter maar is inmiddels professioneel MMA vechter met een contract bij Bellator MMA. Hij won zijn laatste gevecht toen hij tijdens Bellator 149 Dada 5000 versloeg, na dit gevecht werd Slice positief getest op het gebruik van de steroïde nandrolon.

“Het was de vierde partij van de avond en werd gevochten op een gewicht van 175 pond. Tom Brink uitkomend voor Xtreme Ambition New York verwelkomde Kevin Ferguson Jr voor zijn eerste MMA gevecht. Ferguson Jr. ,vanaf nu bekend als "Baby Slice", verspilde geen tijd en liet alle aanwezigen zien dat hij kwam om te winnen. Het gevecht duurde minder dan twee minuten,  Ferguson Jr. sloeg zijn tegenstander op 1:23 van ronde 1 knock-out.”

Bekijk hieronder het MMA debuut van Kevin Ferguson Jr.




REACTIES