next event
search
Manny Pacquiao was naar verluidt het doelwit van een terroristische ontvoering.Bron foto:

Manny Pacquiao was naar verluidt het doelwit van een terroristische ontvoering.

Apr 28, 2016 Terreurgroep Abu Sayyaf was van plan om Manny Pacquiao of één van zijn kinderen te ontvoeren. Dit liet de Filipijnse President Benigno Aquino III in een verklaring weten. De zus van de president of één van haar kinderen waren naar verluidt ook een doelwit.
Aquino: “They allegedly even hatched plots to kidnap Manny Pacquiao or one of his children, as well as my sister Kris or one of her children, with the plan to use them in bargaining for the release of their cohorts. Threats against my own life have been investigated.”

Pacquiao kondigde op 9 april na zijn overwinning op Timothy Bradley in Las Vegas zijn afscheid aan en richt zich nu op een politieke carrière, hij gaat voor een zetel in de Filippijnse senaat. Pacquiao is al sinds 2010 een congreslid.

Terreurgroep Abu Sayyaf, die eerder trouw hebben beloofd aan ISIS, hebben onlangs de Canadese gijzelaar John Ridsdel onthoofd nadat er niet aan hun eisen voor losgeld waren voldaan. Op dit moment hebben ze meer dan 20 andere gijzelaars.



REACTIES