next event
search
Miesha Tate wil rematch tegen Ronda RouseyBron foto:

Miesha Tate wil rematch tegen Ronda Rousey

Apr 27, 2016 Miesha Tate zal tijdens UFC 200 voor de eerste keer haar bantamgewicht titel verdedigen tegen een geduchte tegenstander, op zaterdag 9 juli vecht ze vanuit de nieuwe T-Mobile Arena in Las Vegas tegen Amanda Nunes. Tate won op zaterdag 5 maart tijdens UFC 196 de bantamgewicht titel van voormalig kampioen Holly Holm.
Tate liet woensdagmiddag tijdens een persconferentie in het Madison Square Garden Theater in New York City weten dat ze al vooruit kijkt en dat ze na haar gevecht tegen Nunes een trilogie gevecht tegen Ronda Rousey wil vechten.

"Ik denk dat alles met een reden gebeurt," zei Tate. "Ik vertelde iedereen die ik van plan was om Holly te verslaan en dat deed ik, en ik ga de 9e Amanda verslaan om vervolgens in de Madison Square Garden de trilogie partij tegen Ronda te vechten. Dat zou geweldig zijn. "

De UFC organiseert op zaterdag 12 november UFC 205 en dit zal voor de organisatie het debuut evenement in de Madison Square Garden worden.

Een andere vrouwen bantamgewicht gevecht wat tijdens UFC 200 zal plaats vinden is die tussen Cat Zingano en Julianna Pena. De winnaar van dit gevecht is ook een mogelijke titelkandidaat aangezien Zingano een overwinning op Tate heeft.

Tate zegt beide concurrenten te respecteren maar vecht het liefst een derde gevecht tegen Rousey, Tate verloor in zowel de UFC als in Strikeforce van voormalig kampioen Ronda Rousey.



REACTIES