next event
search
UFC 200: Cat Zingano vs Julianna PenaBron foto:

UFC 200: Cat Zingano vs Julianna Pena

Apr 8, 2016 UFC bantamgewicht Cat Zingano liet onlangs weten dat ze deze zomer een episch gevecht tegen een andere top bantamgewicht vechter zou vechten, nu is bekend dat het om Julianna Pena gaat. Beide top vechters zullen op zaterdag 9 juli vanuit de nieuwe T-Mobile Arena in Las Vegas tijdens UFC 200 met elkaar geconfronteerd worden.
Zingano heeft sinds haar verlies tegen voormalig kampioen Ronda Rousey in februari 2015 niet meer gevochten, dat gevecht was het eerste verlies in haar professionele carrière. Nu is Zingano terug om haar positie als titel kandidaat te claimen en zal ze met een overwinning tijdens UFC 200 op koers zijn om tegen de winnaar van Tate vs Nunes te vechten.

Cat Zingano heeft van zowel Miesha Tate als Amanda Nunes gewonnen en ze was tot haar titelgevecht tegen Rousey ongeslagen. Nu neemt ze het op tegen voormalig winnaar van The Ultimate Fighter Julianna die nog ongeslagen is in haar drie gevechten in de Octagon.

De main event van UFC 200 is het weltergewicht rematch gevecht tussen Nate Diaz en Conor McGregor. Verder zijn er twee titel gevechten aan dit historische evenement toegevoegd, Jose Aldo en Frankie Edgar vechten voor de interim-vedergewicht titel en Miesha Tate verdedigt haar UFC vrouwen bantamgewicht titel tegen Amanda Nunes.

Bekijk hieronder de matchmaking van UFC 200:

July 9, 2016 | T-Mobile Arena | Las Vegas, Nevada

Conor McGregor vs. Nate Diaz - weltergewicht gevecht
Miesha Tate vs. Amanda Nunes - titelgevecht
Julianna Pena vs. Cat Zingano
Jose Aldo vs. Frankie Edgar - interim vedergewicht titelgevecht
Travis Browne vs. Cain Velasquez
Kelvin Gastelum vs. Johny Hendricks
Derek Brunson vs. Gegard Mousasi
Joe Lauzon vs. Diego Sanchez
Takanori Gomi vs. Jim Miller
Enrique Marin vs. Sage Northcutt



REACTIES