next event
search
FOTOVERSLAG N1 Challenge FightnightBron foto:

FOTOVERSLAG N1 Challenge Fightnight

May 8, 2016 Op zaterdag 7 mei organiseerde No Limit Boxing in samenwerking met Fightnight Promotions vanuit sporthal ’t Vlietje in Ham ( België) het kickboks evenement N1 Challenge Fightnight.
Er stonden maar liefst 22 partijen stonden op het programma waaronder een Fightnight Promotions Wereld Titel gevecht en twee Benelux Titelgevechten in de B- Klasse.

Sinan Kocobas VS Benjamine Senoussi (Benelux Titel B-klasse)

Deze partij was afgesloten over 5 ronden van 2 minuten waarbij de Benelux titel op het spel stond. Sinan was in ronde 1 en 2 de meest vooruit vechtende vechter en pakte met goed geplaatste combinaties van stoten en trappen zijn punten.
In ronde 3 kwam Benjamine meer in zijn spel en nam het over van Sinan. Persoonlijk denk ik dat ronde 3 een kleine winst was voor Benjamine.
Ronde 4 ging Benjamine er hard voor en pakte deze ronde dan ook overtuigend. Ronde 5 was de alles beslissende ronde en beide vechters gingen er vol voor. De winst ging uiteindelijk naar Benjamine die zich nu de Benelux kampioen mag noemen.



Respect voor beide vechters mooie partij.

Bilal Loukili VS Hafid Abdel (Benelux Titel B-klasse)

Ronde 1 kwam Hafid hard uit de startblokken, hij vloog door de ring en met harde gesprongen knieën en een back fist torpedeerde hij Bilal die niet echt een passend antwoord hierop had. Ronde 2 had Bilal volgens mij instructies gekregen vanuit zijn hoek door het gevecht wat korter te houden. Dit resulteerde gelijk in een goed geplaatste rechtse hoek waardoor Hafid 8 tellen moest verwerken. Bilal rook de overwinning en zette gelijk weer druk en maakte een mooie stootcombinatie met uiteindelijk weer een snoeiharde rechtse hoek wat het licht uit de ogen van Hafid haalde. Winnaar door middel van KO en de regend Benelux kampioen Bilal Loukili.



Engin Kutuk VS Lom-Ali Eskiew (Fightnight Promotions Wereld Titel A-Klasse)

Lom-Ali was als vervanger opgeroepen voor Youssef El Haji die die zich vanwege ziekte voor deze partij af moest melden. Youssef en Lom-Ali zijn 2 verschillende vechters en ik was nieuwsgierig hoe Engin zich op korte tijd hierop had ingesteld.
Engin was de thuisvechter en het publiek liet bij de opkomst al luidruchtig horen dat hij de favoriet was. Voor aanvang van deze partij werd het publiek ook gesommeerd om verder afstand te nemen van de ring. Dit duurde Engin te lang want zijn ogen spraken boekdelen hij wilde zo snel mogelijk het gevecht beginnen.
Persoonlijk denk ik dat Engin wat te gretig was hij ging vrij wild van start en raakte verzeilt in een wilde slagenwisseling met Lom-Ali. Engin ging mee in het spel van Lom-Ali.
Lom-Ali staat bekend als een vechter die een kleine ruimte nodig heeft om een harde stoot te produceren. Lom-Ali wist Engin tot 2 maal 8 tellen te bezorgen. Dit betekende dat de partij al in ronde 1 op KO werd beslist door Lom-Ali.
Als Engin zijn eigen spel gespeeld had wat ik van hem gewend ben dan had het zeker een ander partij kunnen worden.

Respect voor beide vechters en felicitaties voor Lom-Ali met het behalen van de eerste wereld titel van Fightnight Promotions.



Murat bedankt voor de uitnodig en complementen voor het mooie gala.

Bekijk het volledige fotoverslag op ons FORUM



REACTIES