next event
search
Zaterdag 28 mei: A1 WCCBron foto:

Zaterdag 28 mei: A1 WCC

May 12, 2016 Op zaterdag 28 mei vind er in Eindhoven weer een groot A1 World Combat Cup evenement plaats. Er staat u weer een avond vol spektakel met veel show en entertainment en een aantal grote gevechten te wachten. Dit keer is er een toernooi in de -65 kg divisie waar 8 vechters zullen strijden om een plek in de finale die later dit jaar plaats vind. We kunnen o.a. vechters als Pietro Dorjee, Soufian Kaddouri en Buray Bozaryilmaz in actie zien.
Buiten dit toernooi om staan er maar liefst 8 MMA gevechten op het programma, MMA vechters Agy Sardori en Hubert Geven zullen het tegen elkaar op nemen waarbij de Europese -70kg titel van FAIR FC op het spel staat.

Verder staan er natuurlijk ook een aantal mooie kickboks superfights op het programma met namen als: Brahim Boukerch, Redouan Daudi, Tommy Diekman, Ilias el Hajoui en Bas Vorstenbosch

De zeer getalenteerde Ercument Saka (mede hoofdtrainer bij Quinn gym) heeft deze avond uitgekozen om zijn afscheids partij te vechten, dit doet hij tegen niemand minder dan de Tilburgse Joey Smits. De A1 WCC is zeer vereerd dat Ercument Saka deze avond uitgekozen heeft om zijn aller laatste partij te vechten voor het publiek in Eindhoven.

Last but not least, als het einde van dit gala nadert kunnen jullie gaan genieten van een hoofdpartij waar de A1 WCC trots op is. Jamal ben Sadik neemt het op tegen Vladimir Tok. Beide heren draaien alweer een tijdje mee in de thaiboks scene, met de nodige mooie behaalde resultaten. Deze heren komen uit in de zwaargewicht divisie, dit garandeert natuurlijk spektakel.

De A1 WCC heeft er ontzettend veel zin in en ontvangt u graag op 28 mei 2016 in het Indoor Sportcentrum Eindhoven.

Kaartverkoop: http://mixfight.com/tickets



REACTIES