next event
search
Carlos Condit ontmoet Demian Maia bij UFC 202 in Las Vegas in augustusBron foto:

Carlos Condit ontmoet Demian Maia bij UFC 202 in Las Vegas in augustus

Jun 30, 2016 De line-up voor UFC 202 wordt als maar beter, nu met de weltergewicht partij tussen 2 toppers.

Voormalig interim-kampioen Carlos Condit keert terug na een titel verlies en neemt het op tegen Demian Maia in een 170-pond weltergewicht gevecht op UFC 202. 

Met de headliner een rematch tussen Nate Diaz en Conor McGregor op weltergewicht. UFC 202 vindt plaats op 20 augustus in de T-Mobile Arena in Las Vegas.

Condit vocht in januari tegen weltergewicht kampioen Robbie Lawler bij UFC 195, maar hij verloor deze op een split decision, maar nam wel de "Fight of the Night" bonus mee. Condit won de interim-weltergewicht titel door winst op Nick Diaz bij UFC 143. In een titelgevecht verloor hij uiteindelijk van Georges St-Pierre, daarna verloor hij van Johny Hendricks bij UFC 158.

Na meer dan een jaar aan niet te hebben gevochten, stopte hij Thiago Alves met een TKO in de main event van UFC Fight Night 67.

Maia won vijf partijen achter elkaar, maar hij zal minimaal 6 winst partijne moeten hebben wil hij voor een titelgevecht in aanmerking komen. Na verlies tegen Jake Shields en Rory MacDonald, won hij de partijen tegen Alexander Yakolev en Ryan LaFlare en bij UFC 190 van Neil Magny. Bij UFC 194 won hij van Gunnar Nelson, daarna won hij van Matt Brown bij UFC 198.

Met deze toevoeging ziet de UFC 202 card er als volgt uit:

Nate Diaz vs Conor McGregor
Anthony Johnson vs Glover Teixeira
Donald Cerrone versus Rick Story
Carlos Condit versus Demian Maia




REACTIES