next event
search
Titan FC 40Bron foto:

Titan FC 40

Jun 30, 2016 Op 5 augustus zal in de Bank United Center in Coral Gables, Florida het Titan FC 40 evenement plaatsvinden. De kaart zal tevens live te zien zijn via UFC Fight Pass.

In de hoofdpartij van die avond zal de nieuwe lichtgewicht kampioen Gesias Cavalcante zijn titel proberen te verdedigen tegen Freddy Assuncao. De rest van de kaart is gevuld met veteranen van de UFC, "The Ultimate Fighter', Bellator en WSOF.

"JZ" Cavalcante, die vier keer voor DREAM, vier keer voor Strikeforce en vier keer vocht voor WSOF, maakte zijn promotie-debuut eerder deze maand bij Titan FC 39 tegen de voormalige lichtgewicht kampioen Pat Healy, die toen zijn titel moest inleveren omdat hij niet aan zijn gewciht voldeed. Cavalcante won het gevecht door een eerste ronde KO en wist zo de 155-pond titel op te eisen.

Assuncao heeft maarliefst 8 winstpartijen op een rij, waaronder twee overwinningen voor Titan en een overwinning op WSOF 8 tegen Brenson Hansen. Bij Titan FC 23 in juni 2012, verloor hij op TKO tegen Andrew Carrillo en vocht daarna niet voor 18 maanden. Hij keerde in januari 2014 terug bij WSOF en won toen tegen Hansen, maar verloor daarna weer van Cody Bollinger bij Titan 34, waardoor hij weer een half jaar niet vocht.

De Titan FC 40 card ziet er als volgt uit:

Gesias Cavalcante vs. Freddy Assuncao - voor lichtgewicht titel
Scott Barrett vs Jeremy Hardy
Jack mei vs. Derrick Mehmen
Jose Torres vs Abdiel Velazquez
Frank Carrillo vs. Desmond Green
Bruce Lutchmedial vs Edir Terry
Sabah Homasi vs Preston Parsons
Cristiano Souza vs. Ron Stallings




REACTIES