next event
search
Spike Presents: WFL MMA - vanavond exclusief te zien op Spike

Spike Presents: WFL MMA - vanavond exclusief te zien op Spike

May 31, 2017 Afgelopen weekend verzamelde MMA-fans zich in TopSportCentrum Almere voor het allereerste grootschalige MMA-gala van Nederlandse bodem in een Octagon: "Spike Presents: World Fighting League MMA".

Nog nooit stond er zoveel Nederlands MMA-toptalent in de line-up van een event. Na maanden van mentale en fysieke voorbereiding maakten de topsporters zich klaar voor hun gevecht in de WFL-Octagon om te laten zien wat zij in huis hebben. Vanavond om 22 uur is de eerste aflevering exclusief te zien op Viacom-zender Spike. In de WFL-Octagon staan onder meer: Reinier de Ridder, Fernando Groenhart en Dominique Schemmekes.

MMA is een wereldwijd gerenommeerde sport die ook in Nederland steeds meer populariteit wint. World Fighting League (WFL) heeft een enorm sterke line-up neergezet. Stuk-voor-stuk aan elkaar gewaagde partijen waar je van begin tot eind wilt blijven kijken, alleen te zien op Spike.

Line-up afl. 1 Spike Presents: World Fighting League MMA Woensdag 31 mei om 22.00 uur:
Reinier de Ridder vs Jaouad Ikan
Fernando Groenhart vs Sully Mohamed
Victor Kuku vs Raymond Jarman
Pieter Buist vs Jose Vava Kikumbi
Dominique Schemmekes vs Imrane Lamkadem

Viacom-zender Spike en de Nederlandse vechtsportorganisatie World Fighting League van viervoudig MMA-wereldkampioen Melvin Manhoef zijn in de Benelux de samenwerking aangegaan om MMA en kickboksen en het Nederlands vechtsporttalent een podium te bieden. De twee organisaties hebben de gezamenlijke ambitie om zowel MMA als kickboksen meer bekendheid te geven en het Nederlandse publiek kennis te laten maken met deze topsport.

Over World Fighting League
World Fighting League (WFL) is een Nederlandse organisatie die met een geheel nieuw concept een frisse wind laat waaien door de huidige vechtsport scene. WFL wil een platform creëren waarbij (huidige en aankomende) talenten, naast het volgen van een opleiding of hun baan, ondersteund worden in hun vechtsportcarrière. Naast het realiseren van hun ambities maken talenten ook nog eens kans op geldprijzen en het behalen van een WFL-kampioenstitel, wat hen in staat stelt een succesvolle carrière op te bouwen in de vechtsport. Het doel van WFL is om de evenementen uit te laten groeien tot een gerenommeerd platform voor de nationale (en internationale) vechtsport scene waar betrouwbaarheid, sportiviteit en deelnemers die hun sport in positieve zin aan de buitenwereld tonen vooropstaan.

Over Spike
Spike is onderdeel van Viacom International Media Networks Benelux en biedt toonaangevend entertainment met een scherp randje, zoals Lip Sync Battle, Ink Master, Taken, The Magicians, Kingdom en Face Off. Met Spike presents brengt Spike de vechtsport dichterbij het publiek met het toonaangevende Bellator MMA, waarin 's werelds beste vechters het tegen elkaar opnemen in de ring, World Fighting League waar Nederlands vechtsporttalent een podium krijgt en documentaires over de beste Nederlandse vechters.

Spike is in het grootste deel van Nederland 24/7 gratis te ontvangen. In België is Spike van 21.00 uur-02.30 uur te zien (klik hier voor alle aanbieders).
 REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
UFC Rankings Report: Holm Returns to Contention at 135
 

UFC Rankings Report: Holm Returns to Contention at 135

MMA 
Forrest Griffin and Matt Parrino break down the changes in the rankings, including Holly Holm's move up at 135 pounds to No. 2. Plus, a look ahead to the huge lightweight showdown Sunday...
25 June 2017 / door Kemal bekijk
KO of the Week: BJ Penn vs Sean Sherk
 

KO of the Week: BJ Penn vs Sean Sherk

MMA 
Before BJ Penn returns to the Octagon at Fight Night Oklahoma City check out his last second KO of Sean Sherk back in 2008.
24 June 2017 / door Kemal bekijk
MMA & UFC CRAZY KNOCKOUTS 2017
 

MMA & UFC CRAZY KNOCKOUTS 2017

MMA 
MMA & UFC CRAZY KNOCKOUTS 2017
23 June 2017 / door Kemal bekijk
Super Tricks and Moves in MMA
 

Super Tricks and Moves in MMA

MMA 
Super Creative Tricks, Punches and Moves in MMA! Flying uppercut, kicks, superman punch, flying armbar and submissions, rare submissions, double twist kicks and etc.
22 June 2017 / door Kemal bekijk
The Greatest Boxer Ever Pound For Pound!
 

The Greatest Boxer Ever Pound For Pound!

BOKSEN 
The most dazzling, sensational boxer to ever grace the world. Sugar Ray Robinson is regarded by many as the greatest boxer that ever lived pound for pound, some say hes the greatest...
21 June 2017 / door Kemal bekijk
Bruce Lee | The God Of MMA
 

Bruce Lee | The God Of MMA

MMA 
Bruce Lee was not only the first man to popularise Mixed Martial Arts, he is also the unprecedented master of it as well. Join Boxing Legends TV as we take a look at the top 5 Bruce Lee...
20 June 2017 / door Kemal bekijk